Vikingtiden lever på Vikingskipshuset!

  1. april lanserte Vikingskipshuset og Kulturhistorisk museum opplevelsesfilmen Vikingtiden lever for et entusiastisk publikum. Filmen er en unik visuell reise inn i vikingtiden. Fra vikingskipet blir bygget, til det seiler på fjorder og hav, og tilslutt ender som gravskip for en konge. Den projiseres i takhvelvingen på Vikingskipshuset og gir publikum en opplevelse av at vikingtiden utspiller seg foran øyene deres. – Vi er svært fornøyde med resultatet, sier museumsdirektør Håkon Glørstad. Han tror den nye opplevelsesfilmen vil trekke flere til det som allerede er et av Norges mest besøkte museer med en halv million gjester årlig.

Kine Liholm var engasjert som prosjektleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *