Vikingtiden lever på Vikingskipshuset!

  1. april lanserte Vikingskipshuset og Kulturhistorisk museum opplevelsesfilmen Vikingtiden lever for et entusiastisk publikum. Filmen er en unik visuell reise inn i vikingtiden. Fra vikingskipet blir bygget, til det seiler på fjorder og hav, og tilslutt ender som gravskip for en konge. Den projiseres i takhvelvingen på Vikingskipshuset og gir publikum en opplevelse av at vikingtiden utspiller seg foran øyene deres. – Vi er svært fornøyde med resultatet, sier museumsdirektør Håkon Glørstad. Han tror den nye opplevelsesfilmen vil trekke flere til det som allerede er et av Norges mest besøkte museer med en halv million gjester årlig.

Kine Liholm var engasjert som prosjektleder.

Falskt eller ekte?

På Nasjonalgalleriet åpnet utstillingen om Gustave Courbets verk «Fiskeren» Er det ekte eller ikke? Hvordan kan man komme fram til svaret på dette? Utstillingen viser verket, dokumenter og metoder som benyttes i søket etter et bekreftende svar.

På Nasjonalgalleriet fram til 15. januar 2017

Fotoutstilling

Nordea Museum har flere samlinger og fotoutstillingen «I bankens tjeneste» står ferdig!
Trapperommet i Nordeas hovedkontor i Essendropsgate er rammen rundt utstillingen og gir en interessant opplevelse til innholdet. Det faste publikummet er Nordeas ansatte. Fotografiene er historiske, morsomme og vakre. De inspirerer til refleksjon over å arbeide i banken – før og nå.

Kontakt Nordea Museum for besøk.

Liholm AS

Enkeltpersonforetaket Kine Liholm er omgjort til Liholm AS.
Kine Liholm er daglig leder og virksomheten fortsetter som tidligere,
med nye og spennende oppdrag.

Prøysenhuset

Prøysenhusets utstilling får mer og nytt innhold. De lanserer ny bok og innhold til den digitale «Bokhylla» .

Boktittelen er «Jinter» og tar for seg kvinnene, deres egenskaper og den dramatiske funksjonen de har i forfatterskapet.

Samt deres erotisk kapital og drømmer.